Wanneer je bijvoorbeeld besluit dat je je de naam van je bedrijf veranderd, dan wil je natuurlijk ook dat je domeinnaam mee veranderd. Om je website aan een andere domeinnaam te koppelen doe je het volgende:

• Registreer je nieuwe domeinnaam
  • Login op je DirectAdmin omgeving
  • Klik op ‘Domain Setup’ of ‘Domeininstellingen’ linksbovenin het scherm
  • Vervolgens klik je op ‘Verander een domeinnaam’ of ‘Change a domain name’
  • In het witte veld vul je vervolgens je nieuwe domeinnaam in en klik je op ‘Verander’ of ‘Change’

Binnen 4 uur zal deze wijziging zijn veranderden zul je zien dat de website tevoorschijn komt als je de nieuwe domeinnaam in je browser opent.

Let wel, je gebruikersnaam om in te loggen bij DirectAdmin blijft wel gewoon hetzelfde en kunnen we helaas niet voor je veranderen.

Als je nog vragen hebt, dan kun je ons altijd een mailtje sturen op info@domeinwinkel.nl