Een .co.uk domeinnaam wordt niet verhuist via een verhuiscode zoals bij een .nl domeinnaam. Deze wordt namelijk verhuist middels een Tag Push (ook wel IPS Tag genoemd). Wanneer je een .co.uk domeinnaam naar ons wilt verhuizen dan geef je bij je oude provider de Tag Push REGISTRAR-EU door. Wij ontvangen dan een zogenaamde handshake welke wij accepteren en vervolgens in je account bij Domeinwinkel zetten.

Mocht je je .co.uk domeinnaam vanaf Domeinwinkel willen verhuizen naar een andere partij, dan doe je dit als volgt:

• Login bij domeinwinkel.hosting/account en ga naar je ‘Domeinen & webhosting’ overzicht
  • Selecteer je .co.uk domeinnaam en klik op ‘Opzeggen’
  • Geef aan dat je de domeinnaam per einddatum wilt opzeggen en vul de tag push in, in het daarvoor bestemde veld
  • Klik op de opzegknop om te bevestigen. Vervolgens zal de nieuwe partij de verhuizing verder afhandelen

Let wel, als de domeinnaam niet verhuisd is voor de einddatum dan zal de domeinnaam verwijderd worden.