Heb je een hostingpakket bij een andere webhosting provider en wil je jouw domeinnaam hiervoor gebruiken? Je kan dan het beste je domeinnaam via DNS koppelen aan het IP-adres van je webhosting.

Om te beginnen heb je het IP-adres van je webhostingpakket nodig. Dit kun je opvragen bij je webhostingprovider. Volg daarna de volgende stappen:

1. Log in op je Domeinwinkel account en vink op de “Domeinen & webhosting” pagina je domeinnaam aan.
  2. Kies “Domein doorsturen” in het actiemenu.
  3. Selecteer “eigen ip-adres” uit het keuzemenu en vul het IP-adres in.
  4. Kies “uitvoeren” om je domeinnaam aan het ip-adres te koppelen.

LET OP! Hou bij alle wijzigingen met betrekking tot je domeinnaam rekening met een verwerkingstijd van maximaal 4 uur.
LET OP! Voor resellers is het doorsturen van domeinnamen alleen mogelijk in combinatie met een doorstuurpakket.